A fesztivál története
#

Szervezés

A Misztrál Fesztivál 15. alkalommal kerül megrendezésre. A fesztivál szervezését a Misztrál együttes és a Misztrál Fesztivál Alapítvány közösen végzi.

Amennyiben teheti, kérjük támogassa adója 1%-val a Misztrál fesztivál Alapítványt, s ezzel támogassa az évente megrendezésre kerülő Regejáró Misztrál fesztivált. Köszönjük! Adószám: 18701139-1-13

a fesztivál szervezői:
Misztrál együttes (Heinczinger Miklós, Tóbisz Tinelli Tamás, Török Máté, Pusztai Gábor)
H. Mödlinger Éva (modlinger@gmail.com), Törökné Legeza Rita


segítők:
nagyon sok jóbarát

résztvevők:
mindenki, aki eljön

hangosítás:
Mohai audió


gazdasági háttér:
Misztrál Fesztivál Alapítvány
H-2626 Nagymaros, Arany János u. 3.
Levelezési cím: 2134 Sződ, Rátóti út Ipartelep 17.

Adószám: 18701139-1-13
Számlaszám: 11742094-20171601

elérhetőség:
H. Mödlinger Éva (a kuratórium elnöke)
+36 20 411 9604
modlinger@gmail.com
Török Máté (Misztrál együttes)
misztral@gmail.com

illusztráció (plakát):
Kettős Tamás

weblap design&szerkezet:
Török Máté

weblap programozás:
Greenformatics

A közönségszervezés az ország egészére kiterjed, de átnyúlik a Felvidék közeli területeire is. Egyrészt a regionális és országos médiában, plakátokon, valamint szórólapokon hirdetjük a rendezvényt az aktuális év áprilisától a fesztivál végéig kávéházakban, a Duna Part műsorújságban, városi hirdetőtáblákon, rádióban. Másrészt közvetlenül szervezett közösségeket szólítotunk meg (hallgatói önkormányzatok, civil szervezetek). A legfontosabb célcsoportok a szervezett középiskolai és egyetemi fiatalság, és a családos szervezetek. A fesztiválon keresztül a térség turisztikai értékeit is bemutatjuk, így a vendégeknek a színvonalas programon túl lehetőségük nyílik a Dunakanyar értékeivel is megismerkedni.

-----

ÁSZF:
 
A rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. A rendezőség mindent megtesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal. Kábítószeres, illetve nagyon ittas befolyásoltság alatt álló személy a rendezvényt még érvényes belépőjeggyel sem látogathatja, és ilyen esetben a rendezőség a jegy árát nem téríti vissza! Tilos behozni a rendezvény területére bármiféle veszélyesnek számító tárgyat! A koncerteken mozgóképfelvétel kizárólag előzetes engedéllyel készíthető. Az előadásról kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen mint látogató Ön is feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem léphet fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben! Kérjük, hogy karszalagot kizárólag a jegypénztáraknál vásároljon, azt fénymásolni vagy bármilyen úton reprodukálni ne engedje, mert a hamisítók, illetve a hamis karszalag felhasználója ellen eljárást kell indítanunk. A karszalagok rejtett biztonsági jelekkel védettek, eredetiségüket a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. Karszalagot nem cserélünk és nem váltunk vissza! Sérült karszalagot nem áll módunkban elfogadni! A Rendezőség fenntartja az esetleges időpont- és műsorváltoztatás jogát. Kérjük, hogy lehetőleg a tömegközlekedési eszközöket használják, a parkolóban csak korlátozott számú jármű fér el.
Köszönjük az együttműködést és jó szórakozást kívánunk!
Rendezőség
Szervezés
20070721_misztralfesztival_tm_aftercrying_137.jpg
Duna-parti_szinpad_Kalaka_fotoKollodJulia.jpg
Duna-parti_szinpad_Misztral_fotoMacsIstvan.jpg